vælg selv dine tv-kanaler og få fuld fleksibilitet

Vores fleksible tv-abonnement passer perfekt til sommerhuset. Med Boxer Flex og Boxer Flex8 kan du nemlig selv vælge dine tv-kanaler, og du kan nemt flexe op og ned i antallet af kanaler. Du kan f.eks. skifte kanaler efter sæson og nøjes med få kanaler om sommeren og skrue op om vinteren, når sommerhuset skal bruges til hygge indenfor.

Vælg dine tv-kanaler og lad os guide dig til det tv-abonnement, der passer bedst til dine valg.

Fordele med Boxer

  • Se dine tv-kanaler både hjemme og i sommerhuset
  • Vælg nemt tv-kanaler til og fra alt efter sæson
  • Tag dit abonnement med dig overalt i Danmark

Kan jeg få tv i sommerhuset?

Svaret er "ja". Alle kan få Boxer i sommerhuset - det eneste, det kræver, er et Boxer-kort (programkort), en antenne og noget udstyr, som kan være enten et Boxer Tv-modul eller en boks.

Tag dit tv-abonnement med 

Med Boxer er det nemt at tage dit tv-abonnement med dig, når du tager i sommerhus, på tur med campingvognen eller ud på båden. Boxers signal er nemlig i luften og følger derfor dig og ikke din adresse – præcis ligesom signalet til din mobiltelefon.

Du kan derfor få adgang til dine tv-kanaler, hvor du vil. Det kræver blot, at du har en antenne og modtagerudstyr, der hvor du vil se dine tv-kanaler. For at få adgang til dine tv-kanaler skal du selvfølgelig også have dit Boxer-kort (programkort) med.

Som Boxer-kunde får du også fri adgang til Boxer Play. Så kan du se alle tv-kanalerne i dit abonnement på mobil, tablet, computer eller via Chromecast overalt i Danmark og på din ferie i EU. Og du får ekstra nabolandskanaler med oveni (gælder ikke Boxer TV 2-kort). Læs mere om Boxer PlaySe dine tv-kanaler på alle skærme med Boxer Play

tv til dig med sommerhus, campingvogn eller båd

Boxer passer rigtig godt, når du skal se tv i sommerlandet.  Med Boxer Flex vælger du nemlig selv hvilke og mange tv-kanaler, du vil se i dit tv. Du kan f.eks. vælge at have 3 kanaler om sommeren og 5 kanaler om vinteren. Og hvis du gerne vil se lidt flere kanaler, så er der penge at spare: med Boxer Flex8 får du nemlig 8 valgfrie tv-kanaler til en fast månedlig pris. 

Sådan fungerer tv hos Boxer

Du får et Boxer-kort af os, men du skal også bruge en antenne og enten en boks eller et modul for at se dine tv-kanaler.

Du skal bruge en antenne, når du skal se tv med Boxer

Antenne

Du skal bruge en antenne til at modtage vores tv-signal, der bliver sendt gennem luften.

Du får et Boxer-kort med tv-kanalerne i din tv-pakke

Boxer-kort

Du får et Boxer-kort med dine tv-kanaler. Det sætter du ind i et tv-modul eller en boks.

Du skal bruge Boxer-udstyr, så du kan se alle tv-kanalerne i din tv-pakke

Tv-modul eller boks

Du skal enten bruge et tv-modul eller en boks, som kan aflæse Boxer-kortet.


Har du brug for hjælp til din bestilling?

Ring 7033 4033 eller udfyld blanketten, så ringer vi til dig.

 

Er du allerede Boxer-kunde? Husk der er mulighed for selvbetjening på Mine Sider. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Kundeservice - se dine muligheder her

Tilbage til toppen