Streaming

Som Boxer-kunde kan du få adgang til flere andre streamingtjenester uden at betale ekstra. Se dine muligheder nedenfor og glæd dig til en endnu bedre tv-oplevelse - både derhjemme og på farten.

TV 2 PLAY

Som Boxer-kunde kan du få fri adgang til TV 2 PLAY Basispakken, eller du har mulighed for at tilkøbe tjenesten til en særlig Boxer-pris. Har du Boxer Flex8 kan du vælge tjenesten som en af dine otte kanaler.*

Basispakken giver adgang til hele TV 2s arkiv med mere end 10.000 gemte programmer fra alle TV 2-kanalerne. Derudover kan du se snigpremierer på de mest populære programmer. 

Inden hvert program vises en kort reklameblok. Programmerne afbrydes ikke med reklamer, og der vises ikke reklamer før børneindhold. Hvis du gerne vil slippe for reklamerne, kan du for kun 20 kr./md. skifte til Basispakken uden reklamer.** 

       

*Gratis adgang til TV 2 PLAY Basispakken med reklamer forudsætter abonnement på Boxer Max, Boxer Mix, Boxer TV 2-pakken eller Boxer Mini med Tilvalgspakken Boxer TV 2 Plus. Kunder med abonnement på Boxer Flex8 kan vælge tjenesten, og kunder med Boxer Mini (uden Tilvalgspakken Boxer TV 2 Plus) kan tilkøbe tjenesten på Mine Sider til 39 kr./md. Normalpris 49 kr./md. ** Forudsætter at du har TV 2 PLAY Basispakken med reklamer via dit Boxer-abonnement.

Få TV 2 PLAY med Boxer


Viaplay

Med Boxer Max får du fri adgang til Viaplay Film & Serier. Har du Boxer Flex8, kan du vælge den som en af dine 8 kanaler.

Med Viaplay Film & Serier får du:

  • Hele Viaplays serieudbud
  • Mange kendte børneserier
  • Nye film hver uge
  • De seneste børnefilm
  • Viaplays populære reality-serier

     

Få adgang til VIaplay med dit Boxer-abonnement


Dplay

Nu får du fri adgang til Dplay Premium, når du har tv hos Boxer*. Med Dplay Premium får du:

  • On demand-programmer uden reklamer
  • Eksklusive snigpremierer

Så kan du se dine yndlingsprogrammer, når det passer dig.

      

* Dplay Premium uden beregning t.o.m. 31/12-2019. Gælder ikke Boxer TV 2-kort. Indeholder ikke live-kanaler.

Få adgang til Dplay med dit Boxer-abonnement


Nickelodeon Play

Som Boxer-kunde får du fri adgang til Nickelodeon Play, hvis Nickelodeon-kanalen er en del af dit tv-abonnement. 

Det kan du se på Nickelodeon Play
  • Serier som Avatar, Alvin og de frække jordegern, Svampebob firkant, Ninja Turtles m.m.
  • Mindre spil indenfor det kendte Nickelodeon univers

Det er en forudsætning, at du har oprettet login til Mine Sider, da det er dit login til Mine Sider, som du skal benytte til at logge på Nickelodeon Play. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, fra du har oprettet login til Mine Sider, til du kan benytte samme login til Nickelodeon Play.

Få adgang tilNickelodeon Play, når du har Nickelodeon-kanalen i dit Boxer tv-abonnement