MED BOXER FÅR DU FULD VALGFRIHED

Fuld valgfrihed med Boxer

Hos Boxer gradbøjer vi ikke frihed. Hos os kan du rent faktisk vælge og sammensætte dit tv-abonnement, som du vil ha’ det. Vi værner også om din frihed som kunde, så vi binder dig ikke med komplicerede og uopsigelige aftaler.

Du betaler ikke for oprettelse, så det eneste, du skal gøre for at komme godt i gang med Boxer, er at vælge de tv-kanaler du ønsker. Vi hjælper dig med det praktiske.

Fordele med Boxer

  • Frit valg blandt alle vores tv-kanaler
  • Tv på alle skærme med Boxer Play
  • Ingen binding

Sådan bliver du Boxer-kunde

Det er let at blive kunde hos Boxer. Vi har frit valg af tv-kanaler, så du skal bare vælge de tv-kanaler, du ønsker at se, så finder vi den bedste løsning til dig. 

Når du har valgt dine tv-kanaler og går videre til din indkøbskurv, har du stadig mulighed for at ændre dit valg af tv-kanaler. Det er også her, du kan vælge udstyr, ekstra programkort samt Boxer Bredbånd.

Vi hjælper gerne med installationen og antenne, hvis du har brug for det. Læs mere om Boxer Installation


Tilbage til toppen

Vælg dine tv-kanaler

Klik på de tv-kanaler, du gerne vil se. Du kan også læse mere om tv-kanalerne, hvis du er i tvivl om, hvad der sendes på de forskellige tv-kanaler.

Hver gang du vælger en tv-kanal, viser vi dig, hvad dit abonnement vil koste. Hvis du kun vil se få tv-kanaler, vil du automatisk blive tilbud Boxer Flex, men hvis du har brug for lidt flere tv-kanaler, kan det hurtigt betale sig at have Boxer Flex8, hvor du får 8 valgfri tv-kanaler til en fast månedlig pris. Vi guider dig altid til den bedste pris.

* Læs mere om installation her

Hvis du vil være sikker på at kunne se alle Boxers tv-kanaler, skal du have DVB-T2-udstyr. Klik her for at se hvilke tv-kanaler, der kræver DVB-T2


Tilbage til toppen

hør mere om boxer og hvordan du kommer i gang

Udfyld blanketten med navn og telefonnummer, så ringer vi til dig. Eller du kan ringe til os.

Ring på hverdage mellem
Er du Boxer-kunde?

ring og bestil

Mandag - fredag: 09:00 - 18:00 
Weekend og helligdage: Lukket

7033 4033


Tilbage til toppen