Se sport med Boxer

Hos Boxer får du over 500 timers sport hver uge, og du bestemmer selv: Fodbold, håndbold, ishockey, tennis, amerikansk fodbold og meget mere. Med vores stærke sportskanaler, som sender de bedste sportsgrene og sportsbegivenheder direkte i din stue, går du aldrig glip af din yndlings sportsgren.

Vil du eksempelvis se fodbold eller håndbold, skal du ofte bruge flere tv-kanaler til at få dækket dit behov, hvorimod du måske kan klare dig med en enkelt kanal, hvis du vil se Formel 1. Læs mere om nogle af sportsgrenene nedenfor og se, hvilke tv-kanaler de vises på.

Få alle de populære tv-kanaler med Boxer

Fodbold - alt det bedste fra Danmark og udlandet

Boxer udbyder de bedste kampe fra fodboldens verden. Du kan selv sammensætte din ultimative sportspakke med de kanaler og alt det fodbold, du gerne vil se. Så får du alt det bedste fra både dansk og udenlandsk fodbold - og selvfølgelig også alle landsholdets fodboldkampe direkte i dit tv. Med Boxer kan du bl.a. se:

  • Fodboldlandsholdet på Kanal 5
  • Alka Superligaen på Eurosport 2, Canal 9, TV3 Sport og TV3+ 
  • Premier League på TV3+
  • Champions League på TV3+ og TV3 Sport 1
  • Bundesligaen på Eurosport 2

Med Boxer får du derfor et super stærkt udbud af livefodbold fra alle de store internationale turneringer som Europa League, Premier League og Champions League, og samtidig kan du følge med i alle de spændende turneringer i dansk fodbold på tætteste hold.

Kanal 5  TV3+  TV3 Sport   Eurosport 1  Eurosport 2  Canal 9

Landsholdet

På Kanal 5 kan du se alle Danmarks kampe i kvalifikationsrunderne til VM i Rusland i 2018 - både venskabskampene og kvalifikationskampene. Derudover kan du se alle de internationale kampe på 6'eren.

I studiet finder du sportsvært Michael Gravgaard og to af Danmarks største fodboldspillere gennem tiden – Frank Arnesen og Brian Laudrup, som er klar til at bidrage med deres ekspertise. De følger landsholdet både på ude- og hjemmebane - så glæd dig til masser af optakt, analyser og kommentarer, når drengene er i studiet.


Superligaen

Følg med når Danmarks bedste fodboldklubber kæmper om pokalen, æren og titlen som Danmarksmester i Alka Superliga. Med Boxer Får du hele Superligaen live.

 

UEFA Champions League

Følg med, når Europas allerbedste klubber kæmper om trofæet og den altoverskyggende ære i Champions League. UEFA Champions League er toppen af europæisk fodbold, og du får med garanti masser af intens fodbold, når nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere tryller på Europas mest berømte stadions. Se  bl.a. verdensstjerner som Ronaldo, Messi og Costa kaste om sig med tricks i den absolut mest prestigefyldte klubturnering i verden.

Du kan se Champions League på flere af Boxers kanaler. Med dækning på både TV3+ og TV3 Sport er du sikker på at kunne se samtlige kampe i Champions League Live samt alle de bedste reportager, kommentarer og interviews. 


Premier League

Premier League er uden tvivl verdens fedeste nationale liga, og med verdens største stjerner og højst betalte spillere er der garanti for verdensklasse fodboldunderholdning i hver eneste kamp.

Med Boxer får du 3 live-kampe fra Premier League hver lørdag og live-kampe fra alle midtuge-kampe i hele sæsonen.


Bundesligaen

Eurosport viser eksklusivt den tyske Bundesliga, hvor de 18 bedste tyske hold dyster om den prestigefulde pokal.

Bayern München har de seneste tre sæsoner spillet overlegent og vundet pokalen i den tyske Bundesliga, mens rækkens øvrige placeringer har været mere åbne. Specielt nedrykningskampen har de seneste sæsoner budt på spænding til det sidste.

Se Formel 1 på TV3+ og TV3 Sport1

Vær med i forreste række, når TV3+ OG TV3 SPORT dækker Formel 1 live fra allerførste motorbrøl, og lige til vinderen møder det ternede flag, nær sæsonen er slut. Og ikke mindst bliver det jo super spændende at følge Kevin Magnussen hos Haas.

Hvem løber med sejren i år? Se alle løb, træningssessions og kvalifikationer med Boxer. 

  • LIVE visning af alle løb, træningssessioner og kvalifikationer
  • Maksimal dækning med to Formel 1-kanaler
  • Masser af optakter, interviews og analyser

TV3+  TV3 Sport   

Har du brug for hjælp til din bestilling?

Ring 7033 4033 eller udfyld blanketten, så ringer vi til dig.

 

Er du allerede Boxer-kunde? Husk der er mulighed for selvbetjening på Mine Sider. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Kundeservice - se dine muligheder her


Ring til Boxer Kundeservice og få hjælp til dit tv og bredbånd

Tilbage til toppen