Vind rejse til Nickelodeonland i Madrid 

I samarbejde med Nickelodeon udlodder vi en familierejse for 4 til Madrid inkl. fly og hotel. Den heldige familie får også en fantastisk dag i en forlystelsespark i Madrid, hvor Nickelodeonland ligger. I Nickelodeonland bliver alle børns drømme gjort til virkelighed: De kan møde alle deres yndlingsfigurer fra Nickelodeon og prøve alle de sjove forlystelser.

Alle, der deltager i konkurrencen, får 50 % på indgangen i Nickelodeonland. Læs mere her  

 


Præmien

Præmien inkluderer flyrejse tur/retur København-Madrid for 2 voksne og 2 børn, 3 overnatninger på hotel i Madrid samt adgang til forlystelsesparken "Parque de Atracciones" for 4 personer. Rejsen skal være afholdt over en weekend og inden maj 2018. Præmiens værdi er ca. 14.000 kr

Deltag i konkurrencen

Udfyld blanketten og klik på "DELTAG", så er du med i konkurrencen om en weekendrejse til Madrid.

Hvis du og din familie udtrækkes som den heldige vinder, hvilken Nickelodeon-figur vil dine børn helst møde i Nickelodeonland?
Vælg dit svar

Betingelser: Konkurrencen varer til og med 23.11.17 og er ikke købsbetinget. Kun personer, som er fyldt 18 år, og som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen arrangeres af Boxer TV A/S i samarbejde med Nickelodeon.