Valgfrit tv i din forening

Hos Boxer giver vi dig frit valg af tv-kanaler - også selvom du bor i en forening, hvor I modtager tv-signalet fra en fællesantenne.

Du bestemmer selv, hvor mange og hvilke tv-kanaler, du vil have. Og du kan selvfølgelig se dine tv-kanaler på alle skærme: tv, computer, tablet og smartphone. 

  • Frit valg blandt alle vores tv-kanaler
  • Tv på alle skærme
  • Ingen ingen binding

Du betaler altså kun for de tv-kanaler, som du vil se, og du behøver ikke længere at vælge de samme tv-kanaler som din nabo.

 

Tv til foreninger og fællesantenner - valgfrit tv fra Boxer

Ny lejelov


Valgfrit tv til foreninger fra BoxerDen 1. juli 2016 er lejeloven ændret. Den ny lov gælder for leje- og almene boliger og regulerer, at alle beboere skal have størst mulig frihed til selv at vælge det udbud af radio- og tv-programmer, der passer bedst til husstandens behov. Med andre ord, er det ikke længere muligt at blive bundet til en tv-pakke, der er bestemt af udlejer/foreningen.

Vi hjælper gerne med at forklare, hvordan Boxer kan give fuld valgfrihed til alle og dermed sørge for, at udlejer/foreningen kan leve op til den nye lov. Kontakt os og hør mere om, hvordan den nye lejelov påvirker dig og din forening.

Sådan kommer du i gang

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan den nye lejelov påvirker dig som beboer, eller sidder du i bestyrelsen og ønsker at høre om, hvad vi kan tilbyde jeres forening, kan du kontakte Boxer via nedenstående formular. Du er også velkommen til at ringe til os på 7033 3223.

 
 
 

Ring og hør mere

Mandag - fredag: 10:00 - 16:00 
Weekend og helligdage: Lukket

7033 3223