Boxer Play - tv på alle skærme

Som Boxer-kunde får du fri adgang til Boxer Play (gælder ikke Boxer TV 2-kort). Så kan du se tv-kanalerne i dit abonnement på smartphone, tablet og computer – uanset om du er hjemme i stuen, ude i haven eller på farten. Det kræver blot en internetforbindelse. Derudover understøtter Boxer Play Google Chromecast, så du kan caste dine tv-kanaler fra din smartphone eller tablet til dit tv.

Ud over tv-kanalerne i dit abonnement kan du også se disse 8 nabolandskanaler på Boxer Play: ZDF, ARD, NDR, SVT1, SVT2, TV4 Sverige, NRK1 og TV 2 Norge (gælder ikke Boxer TV 2-kort).

Boxer Play - tv på alle skærme

 

Fordele med Boxer Play

  • Tv på alle skærme
  • Adgang til 8 nabolandskanaler
  • Se tv på farten

Sådan kommer du i gang med Boxer Play

Når du har et tv-abonnement hos Boxer, får du fri adgang til Boxer Play (gælder ikke for kunder med Boxer TV 2-kort). Og det er nemt at komme i gang:

1. Opret login og aktiver din konto

Start med at klikke på linket i den e-mail, som du har modtaget fra os, hvorefter du vil blive guidet igennem et oprettelsesflow. Du kan også klikke her for at aktivere din Boxer Play konto

2. Se tv med Boxer Play

Når du er blevet oprettet, kan du logge ind på Boxer Play og se dine tv-kanaler:

Du har det samme brugernavn og password, uanset hvilken enhed du benytter.
Tilbage til toppen

MTV Play

Som Boxer-kunde får du fri adgang til MTV Play Premium, hvis MTV-kanalen er en del af dit tv-abonnement.

Det kan du se på MTV Play:
  • Serier som Catfish, Geordie Shore, Akward og Ridiculousness samt MTV’s omfattende bagkatalog af serier som fx Faking It, Are You The One?, The Ride og Brothers Green.
  • Nyt lokalt indhold fra kendte musikere og bloggere, som leverer video direkte til MTV Play-app’en.
  • Musikkanalerne MTV Rock, MTV Dance, MTV Hits og MTV Live HD, der udelukkende sender musik uden reklamer.

Det er en forudsætning, at du har aktiveret Boxer Play – det er nemlig dit Boxer Play-login du skal benytte til at logge på MTV Play. BEMÆRK: Der kan gå op til 24 timer, fra du har aktiveret Boxer Play, til du kan benytte samme login til MTV Play.

Support Boxer Play


Tilbage til toppen