24/9-2014: De danske håndboldligaer bliver til Boxerligaerne

Tv-udbyderen Boxer har indgået en banebrydende hovedsponsoraftale med de danske håndbold-ligaklubber, der fremover kommer til at hedde Boxer Herreligaen og Boxer Dameligaen. Der er tale om en 2-årig kontrakt med Herreligaen, mens længden af kontrakten med Dameligaen indtil videre er på 1 år. Det er første gang nogensinde, at en sponsor sætter sig på hovedsponsoratet for begge ligaer samtidig.

Der skrives håndboldhistorie, når holdene i de bedste danske håndboldligaer, for både herrer og damer, fra weekenden løber på banen til kampe i Boxerligaerne.

 - Vi er enormt stolte over, at dansk tophåndbold for både herrer og damer i de kommende år skal forbindes tæt med Boxer. Vi ønsker at være danskernes foretrukne leverandør af skræddersyede tv-løsninger, og her ser vi håndboldligaerne som en platform med et stort potentiale. Samtidig ser vi gode muligheder for den kommercielle udvikling af begge ligaer og ønsker at støtte kvaliteten i dansk håndbold, siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S.

 - Der er tilnærmelsesvis tale om vores nationalsport, som er drevet af stolte traditioner og resultater for både klub og landshold. For Boxer betyder aftalen helt konkret, at vi gennem håndbolden når ud til vores kernemålgrupper og får mulighed for at opbygge lokale relationer over hele Danmark, siger Steen Ulf Jensen.

Glæde over ny sponsor
Boxer bliver med aftalen en vigtig del af den fortsatte kommercielle udvikling, i de to håndboldligaer. Administrerende direktør for Divisionsforeningen Håndbold, Anders Rosbo, glæder sig over aftalen:

”Det er en god nyhed for dansk klubhåndbold. Vi glæder os meget til samarbejdet med Boxer, der ikke kun handler om, at de to ligaer får en pose penge. Boxer skal også aktivere deres sponsorat og generelt være med til at brande ligaerne. Vi har ledt efter den helt rigtige samarbejdspartner, og vi mener, at Boxer passer rigtig godt sammen med det stærke produkt, vi har at tilbyde. Begge vores ligaer hører med helt i verdenstoppen, og der serveres topunderholdning uge efter uge ude i hallerne. Det kan man også se på de tv-tal, der knytter sig til de danske klubhold. Således fulgte over 18 millioner seere med i forrige sæson, når der var dansk klubhåndbold på sendefladen, siger Anders Rosbo.

Aftalen mellem Boxer og Divisionsforeningen er det første synlige resultat, af det nye kommercielle samarbejde som Divisionsforeningen etablerede med UFA Sports GmbH i starten af året.

Kontaktinfo:
Adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV A/S, tlf. 41 32 95 00.

Adm. direktør Anders Rosbo, Divisionsforeningen, tlf. 20 82 42 72.

Kort fakta om aftalen:
Sponsoratet gælder for sæsonen 2014/15 og 2015/16 for herrerne, og indtil videre, i sæsonen 2014/15 for damerne.

Fremover vil Herreligaen hedde ”Boxer Herreligaen” og Dameligaen hedde ”Boxer Dameligaen”. For begges vedkommende vil de typisk omtales som ”Boxerligaerne”.