6/1-2014: Tilslutningspligten er ophævet - et skridt i den rigtige retning

TV-stavnsbåndet, der i årtier har omfattet hundredetusindvis af danskere, blev ved årsskiftet løsnet en smule.

En firedobling af sendeeffekten fra tv-masten på Lynetten kombineret med en helt ny sendeposition på Borups Allé sikrer en markant styrkelse af Boxers dækning af det indre København, og dermed får ca. 150.000 nye husstande i Københavnsområdet adgang til Boxer med en indendørs antenne. Yderligere ca. 250.000 husstande vil potentielt opleve, at deres nuværende modtagekvalitet yderligere forbedres.

Hvor det før kunne være ret svært at få et ordentligt tv-signal med indendørs antenner i visse dele af i byen, især på gadeniveau - dvs. stueetage og første sal - er det nu muligt at modtage Boxers tv-signaler i god kvalitet i 9 ud af 10 husstande i hele byen med indendørs antenne.

- Vi har foretaget en betydelig udbygning af sendestyrken i det meste af København og især i indre by. Det betyder, at langt flere mennesker nu får mulighed for at vælge en ny tv-udbyder og ikke mindst få adgang til Boxers nye frit valg-produkt, hvor man selv kan vælge, hvilke betalings-kanaler man ønsker, fortæller Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.

Boxer lancerede forleden for første gang i Danmark reelt frit tv-valg, så tv-seerne nu selv kan vælge, hvilke betalings-kanaler de ønsker i deres tv-pakke. Boxer er den eneste tv-udbyder, hvor man ikke på forhånd er tvunget til at købe bestemte betalingskanaler.

Få tv med posten
Samtidig med den stærkt forbedrede dækning af København bliver det også nemmere at få adgang til et tv-abonnement hos Boxer. På nettet eller hos en forhandler kan man nu købe en startpakke med et kort, et tv-modul til tv'et, kabler samt en lille, indendørs antenne, der er særlig designet til modtagelse af tv-kanaler i det område, som nu har fået forbedret sendestyrke.

I bedste fald vil man kunne sætte antennen op lige bag fjernsynet, i andre tilfælde skal man have antennen hen i vinduet eller måske sættes fast på vindueskarmen på ydersiden. Men kan man ikke få det til at fungere, er der fuld returret.

- Den nye antenne, som vi kalder Smart-antenne, er særlig udviklet til indendørs brug i de områder, hvor dækningen er blevet forbedret, siger Steen Ulf Jensen.

Den nye startpakke vil i en kampagneperiode frem til 1. juli koste 0 kr. ved oprettelse og køb af en Boxer basispakke. Det er risikofrit at prøve startpakken, for hvis ikke det fungerer, kan man få hjælp til installationen eller annullere aftalen inden for 30 dage - en let og billig måde at teste signalet på.

Læs mere om smart-antennen