24/3-2015: Boxer lancerer landsdækkende bredbånd

Nu kan man supplere sin Boxer tv-pakke med lynhurtigt bredbånd.

Boxer har introduceret en bredbåndsløsning via det eksisterende kobbernet, som stort set alle husstande i Danmark er koblet op til. Dermed kan man nu få bredbånd og tv samlet hos Boxer. Boxer Bredbånd kan også fås uden et tv-abonnement.

- Vi har længe registreret, at kunder var interesserede i at skifte til Boxer, men holdt sig tilbage, fordi de ikke kan flytte både tv og bredbånd fra deres nuværende udbyder. Det har været en hæmsko for Boxer, at vi ikke også har kunnet tilbyde bredbånd, så det er vi glade for, at vi nu kan, siger Pierre Helsén, som er konst. adm. direktør hos Boxer TV A/S.

Bredbånd skal være nemt og gennemskueligt
Bredbåndsproduktet er let og gennemsigtigt, fordi den enkelte forbruger ganske enkelt får adgang til den højst mulige hastighed, der kan leveres på adressen, uanset om det er 15, 25 eller 50 Mbit/s. Prisen er altid den samme. Man behøver altså ikke selv tænke over, hvilken hastighed man har brug for, fordi man automatisk får så meget som teknisk muligt.

- Vi har ønsket at skabe et produkt, som gør det lettere at bestille bredbånd, så Boxer Bredbånd koster det samme, uanset hvilken hastighed man får - til gengæld sørger vi for altid at levere den højest mulige hastighed på adressen. Dermed kan mange husstande få endnu højere hastighed end i dag til samme eller lavere pris, end man betaler nu, siger Pierre Helsén.

Altid det hurtigste bredbånd
Hastigheden kan af tekniske årsager variere. Det afhænger af afstanden til det nærmeste tilkoblingspunkt. I heldigste fald kan man få helt op til 50 mbit/s. Omkring halvdelen af danskerne kan få mindst 20 Mbit/s. Prisen er 239 kr./mdl., hvis man allerede har en tv-pakke, uanset hvilken hastighed man kan få presset igennem. Man kan selv tjekke, hvilken hastighed man kan få lige præcis dér, hvor man selv bor. Det gør man ved at indtaste adressen på Boxers hjemmeside.

Som en ekstra gevinst får alle Boxer-kunder, som har tv og bredbånd via Boxer, Boxer Play med i prisen. Med Boxer Play har man adgang til alle sine tv-kanaler på smart phones og tablets, så man altid har kanalerne med sig.

Boxer Bredbånd er for alle
Man behøver ikke være Boxer-kunde for at få lynhurtigt bredbånd gennem Boxer. Prisen vil i så fald være lidt højere - 279 kr./mdl. - men hvis man på sin adresse kan få en hastighed i den høje ende, vil prisen stadig være ganske attraktiv for mange.

At få lynhurtigt bredbånd via Boxer kræver blot en router, som man får tilsendt med posten og selv tilslutter telefonstikket i væggen. Foretrækker man at få hjælp til det, er det muligt at tilkøbe teknikerbesøg.