1/4-2014: Boxer byder Kevin Magnussen velkommen

Danmarks nye nationalhelt i Formel 1 kan snart også følges af Boxers kunder. Det sker, når den populære, danske tv-kanal TV3+ fra 1. juli bliver en del af Boxers tv-udbud.

Boxer er blevet enig med MTG TV, der står bag TV3 kanalerne, om de kommercielle vilkår og en distributionsaftale for TV3+. 

- Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde TV3+ til vores nuværende og nye kunder. TV3+ er én af de mest betydningsfulde, danske tv-kanaler, og det er ikke blevet mindre af Kevin Magnussens helt forrygende Formel 1 debut, siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S.

TV3+ er MTG TVs brede underholdningskanal, krydret med nogle af de bedste sportsrettigheder. Foruden Formel 1 er det også ugens bedste Superliga kamp og de bedste Champions League-kampe. Med TV3+ i sit udbud tilbyder Boxer nu alle Superliga- og Champions League-kampe. Hver dag er der desuden timevis komedie-underholdning med f.eks. The Simpsons, Two & a half men og How I met your Mother, spændingsserier som NCIS og masser af gode film.

TV3+ kommer til at indgå i to ud af Boxers tv-pakker: Boxer Flex8 og Boxer MAX. Dermed får nogle kunder automatisk adgang til TV3+ fra 1. juli, men har man Boxer Flex8, skal man selv aktivt udskifte én af sine otte kanaler med TV3+.

- Alle de mange danskere som modtager tv med antenne har aldrig tidligere kunnet se TV3+. Vi glæder os over, at dette bliver muligt fra 1. juli, så også de tv-seere kan få glæde af alle de gode og populære tv-programmer, som vi sender, siger Kim Poder, adm. direktør for TV3-kanalerne.

Boxer distribuerer allerede en række af MTG TVs kanaler, TV3, TV3 Puls samt TV3 Sport 1.

Læs mere om TV3+