Job hos Boxer

Er du interesseret i at arbejde i en spændende og dynamisk virksomhed, der er kendetegnet ved et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor resultaterne er synlige og indsatsen måles? Ønsker du erfarne og kompetente kollegaer? Er du innovativ og god til at tænke ud af boksen? Så tror vi, at du vil trives hos os.

Er det dig, vi leder efter?

At arbejde hos Boxer betyder, at du er i en virksomhed, der spiller en vigtig rolle i den digitale transformation. Hos Boxer har vi mange forskellige kompetencer, og vi er altid på udkig efter nye talenter lige fra de bedste kundeservicemedarbejdere til stærke kompetencer inden for produktudvikling, marketing og salg.

Vi lægger også stor vægt på personlige egenskaber og er altid på udkig efter personer, der – med 100 % fokus på kunden - ønsker at være en del af den fremtid, vi står overfor. Vi arbejder målrettet, hvilket betyder frihed under ansvar og mulighed for selvstændigt at forfølge spændende spørgsmål. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig både som generalist, specialist og leder.

Hos Boxer mener vi, at forskelle mellem mennesker bidrager til et dynamisk, kreativt og stimulerende arbejdsmiljø. Vi ser derfor hver rekruttering som en måde at øge mangfoldigheden i virksomheden.

Ser du ikke umiddelbart et ledigt job, der matcher din profil, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@boxertv.dk

Ledige stillinger

Vi tager ansvar

Boxer ønsker at bidrage til et mere bæredygtigt samfund, og vi har stort fokus på, at vores medarbejdere trives, udvikler sig og føler sig godt tilpas på arbejdspladsen.

Koncernens bæredygtighedsstrategi indebærer, at virksomhedens ansvar bør være en naturlig del af vores forretning. Vi bør fungere som en rollemodel og gøre mere end loven kræver. Der er en tydelig forventning hos vores ejere, medarbejdere og kunder om, at vi arbejder fokuseret og strategisk på at bidrage til omstillingen til et mere bæredygtigt samfund.

Vi har valgt at fokusere på følgende tre prioriterede områder:

  • mangfoldighed
  • leverandører
  • miljøbelastning

Bæredygtige medarbejdere

En bæredygtig medarbejder bygger på flere dimensioner. Vi ønsker en kultur, der inspirerer til læring og udvikling, et coachende lederskab samt at vores medarbejdere har balance mellem arbejds- og privatliv.

Vores medarbejderes kompetencer og fortsatte udvikling er afgørende for, at Boxer kan håndtere de udfordringer og forandringer, der kommer, samt opnå sine mål. Vi stræber derfor efter at skabe en kultur, der inspirerer til læring og udvikling og hvor medarbejdere trives og engageres. Via kontinuerlig udvikling og de rigtige forudsætninger for at medarbejderne opnår deres fulde potentiale, skaber vi mulighed for gode individuelle præstationer og fælles fremgang. En nøgle til fremgangsrige medarbejdere er et tydeligt og coachende lederskab – derfor er vores ledere trænet i målsætning, feedback og coaching.

Målet med vores Performance Management proces er, at alle medarbejdere årligt skal have en målsamtale, mindst tre opfølgende feedback-samtaler samt en afsluttende samtale, hvor årets indsatser og resultater vurderes.

Forudsætningerne for karriereudvikling skal være gode, mangfoldige og ligestillede. Vi ønsker, at vores medarbejdere har balance i arbejds- og privatliv, uanset hvor i livet man befinder sig. Det overordnede mål for vores arbejdsmiljøarbejde er at skabe og stimulere et arbejdsmiljø, hvor medarbejdere udvikles og trives både fysisk og psykisk.

Mangfoldighed og ligestilling

For Boxer handler mangfoldighed om ligebehandling og lige muligheder. At værne om mangfoldighed i disse forskellige dimensioner er ikke blot en del af vores samfundsmæssige ansvar – det bidrager også positivt til en styrkelse af vores organisation.

Vi betragter mangfoldighed som en strategisk tilgang til vores forretningsudvikling, hvilket bidrager til øget konkurrencekraft og bedre mulighed for at forstå vores kunders behov. Mangfoldighed skaber grobund for nye ideer samt et bredere perspektiv, og det er vores mål, at alle perspektiver af mangfoldighed er integrerede i vores rekrutteringer og personaleudvikling.

Teracom Boxer Group har et samarbejde med Mentor, der aktivt støtter unge mennesker i alderen 13-17 år i relation til udelukkelse og arbejdsløshed. Mentor etablerer sig i Danmark i 2016. 

Ligestilling er et vigtigt emne for koncernen. På lang sigt er det vores mål, at mindst 40 % af hvert køn skal være repræsenteret blandt både ledere og medarbejdere. I 2014 var 29 % af vores ledere og 24 % af alle medarbejdere i koncernen kvinder.

Tilbage til toppen