vælg selv dine tv-kanaler og få fuld fleksibilitet

Vores fleksible tv-abonnement passer perfekt til sommerhuset. Med Boxer Flex og Boxer Flex8 kan du nemlig selv vælge dine tv-kanaler, og du kan nemt flexe op og ned i antallet af kanaler. Du kan f.eks. skifte kanaler efter sæson og nøjes med få kanaler om sommeren og skrue op om vinteren, når sommerhuset skal bruges til hygge indenfor.

Vælg dine tv-kanaler og lad os guide dig til det tv-abonnement, der passer bedst til dine valg.

Fordele med Boxer

  • Se dine tv-kanaler både hjemme og i sommerhuset
  • Vælg nemt tv-kanaler til og fra alt efter sæson
  • Tag dit abonnement med dig overalt i Danmark

kan jeg få tv i sommerhuset?

Svaret er "ja". Alle kan få Boxer i sommerhuset - det eneste, det kræver, er et Boxer-kort (programkort), en antenne og noget udstyr, som kan være enten et Boxer Tv-modul eller en boks.

Tag dit tv-abonnement med 

Med Boxer er det nemt at tage dit tv-abonnement med dig, når du tager i sommerhus, på tur med campingvognen eller ud på båden. Boxers signal er nemlig i luften og følger derfor dig og ikke din adresse – præcis ligesom signalet til din mobiltelefon.

Du kan derfor få adgang til dine tv-kanaler, hvor du vil. Det kræver blot, at du har en antenne og modtagerudstyr, der hvor du vil se dine tv-kanaler. For at få adgang til dine tv-kanaler skal du selvfølgelig også have dit Boxer-kort (programkort) med.

Med Boxer Play kan du se tv-kanalerne i din tv-pakke på computer, smartphone eller tablet - det kræver bare en internetforbindelse. 

 

HAR DU ALLEREDE EN ANTENNE

Hvis du allerede kan se DRs kanaler med din egen antenne i sommerhuset, campingvognen eller båden, har du ikke brug for en ny installation.

Du skal dog bruge noget modtagerudstyr for at kunne se alle dine tv-kanaler i din Boxer tv-pakke. Hvis dit tv er fra 2011 eller senere, kan du benytte et Boxer Tv-modul, der kan sættes direkte ind i dit tv.
Læs mere om modtagerudstyr

HAR DU IKKE EN ANTENNE

Hvis du endnu ikke har en antenne, hjælper vi dig meget gerne i gang. Vi kommer og monterer den nye antenne, som vi har med til dig, trækker kabler osv.
Læs mere om Boxer installation

Du skal også bruge noget modtagerudstyr for at kunne se alle dine tv-kanaler i din Boxer tv-pakke.
Læs mere om modtagerudstyr

tv til dig med sommerhus, campingvogn eller båd

Boxer passer rigtig godt, når du skal se tv i sommerlandet.  Med Boxer Flex vælger du nemlig selv hvilke og mange tv-kanaler, du vil se i dit tv. Du kan f.eks. vælge at have 3 kanaler om sommeren og 5 kanaler om vinteren. Og hvis du gerne vil se lidt flere kanaler, så er der penge at spare: med Boxer Flex8 får du nemlig 8 valgfrie tv-kanaler til en fast månedlig pris. 

Klik på de tv-kanaler, du gerne vil se. Hver gang du vælger en tv-kanal, viser vi dig, hvad dit abonnement vil koste. Vi guider dig altid til den bedste pris.

* Læs mere om installation her

Hvis du vil være sikker på at kunne se alle Boxers tv-kanaler, skal du have DVB-T2-udstyr. Klik her for at se hvilke tv-kanaler, der kræver DVB-T2

sådan fungerer boxer

Der skal lidt udstyr til, når du skal se Boxer i sommerhuset, campingvognen eller båden. Til gengæld skal du ikke have gravet kabler ned eller investere i en parabol. Du kan i øvrigt tage Boxer med dig rundt i sommerlandet, da Boxer følger dig - ikke din adresse. Du skal bare have en antenne og dit udstyr, dér hvor du vil se Boxer.

+

Antenne

Til at modtage signalet skal du bruge en antenne. Det kan være en tagantenne eller en lille indendørsantenne.

 

+
+

TV

Du skal selvfølgelig også bruge et tv. Boxer har godkendt en række tv, som er klar til at modtage Boxer.

 

+
+

Modul eller boks

Derudover skal du bruge et Boxer Tv-modul eller en boks til dit Boxer-kort.

 

+

boxer-kort

Til slut skal du bruge et Boxer-kort, som indeholder de tv-kanaler, som er i dit abonnement. Du skal bruge et kort til hvert tv.

Få mere info om Boxer Flex

Hør mere om, hvordan du kan se tv med boxer i sommerlandet

Få svar på dine spørgsmål. Skriv navn og nummer, så ringer vi til dig. Du kan også ringe til os på 7033 4033.

Ring på hverdage mellem
Er du Boxer-kunde?
Tilbage til toppen