Automatisk kortbetaling

Automatisk kortbetaling er en gebyrfri betalingsmåde, hvor du anvender dit betalingskort til at betale for dit abonnement. Du tilmelder dit kort via Mine Sider, og hver måned trækker vi automatisk for dit abonnement på den konto, som er tilknyttet dit betalingskort.

Hvordan tilmelder jeg mig automatisk kortbetaling?
Du kan tilmelde dig automatisk kortbetaling via Mine Sider.

Hvornår kan jeg tilmelde mig automatisk kortbetaling?
Hvis du tilmelder dig inden den 5. i en måned, vil den automatiske kortbetaling blive benyttet til den næste faktura.

Hvilke kort kan jeg anvende til automatisk kortbetaling
Du kan anvende alle dansk udstedte internationale kreditkort, som er enten Visa Electron (Visa debit), Visa, Mastercard eller Dankort til automatisk kortbetaling.

               


Hvorfor skal jeg betale 2 kr. når jeg tilmelder mig automatisk kortbetaling?
For at sikre at vi har de korrekte kontooplysninger, reserverer vi 2 kr. på din konto ved tilmelding til automatisk kortbetaling. Reservationen annulleres efterfølgende og beløbet trækkes dog ikke på din konto. Så selvom der står, at du skal betale 2 kr., vil beløbet ikke blive trukket fra din konto.

Hvad gør jeg, hvis mit kort er blevet misbrugt?
Du kan altid gå ind på Mine sider og afmelde dit kort og overgå til normal papirfaktura. Hvis dit kort er blevet misbrugt, skal du kontakte din bank, som vil hjælpe dig med det videre forløb.

Hvilke informationer opbevarer Boxer om mit betalingskort ?
Boxer opbevarer de sidste 4 cifre i dit kortnummer samt udløbsdato på dit kort. Dette gør vi, for at vi kan minde dig om, hvis dit kort snart er ved at udløbe samt for at synliggøre for dig hvilket kort, du har tilmeldt til automatisk kortbetaling. Dette vil du altid kunne se på Mine Sider.

Skal jeg have en e-mail for at blive tilmeldt automatisk kortbetaling?
Ja, Automatisk kortbetaling er et gebyrfrit alternativ til dig, som gerne vil undgå administrative gebyrer. For at holde dette gebyrfrit vil alle fakturaer blive sendt til dig elektronisk på e-mail, som er omkostningseffektivt og skånsomt for miljøet.

Hvad sker der, hvis mit kort er udløbet, eller der ikke er dækning på mit kort
Forudsætningen for automatisk kortbetaling er, at Boxer kan trække det forfaldne beløb fra den konto, som er tilknyttet dit betalingskort. Hvis betaling udebliver, vil du automatisk blive påmindet, jf. vores generelle abonnementsbetingelser med tilhørende gebyrer.

Opbevarer Boxer min 3-cifrede CVC-kode, som jeg skal indtaste, når jeg tilmelder mig kortbetaling?
Nej, kortnummeret, udløbsdato og CVC-koden anvendes kun for at kunne tilmelde dit kort i bestillingsøjeblikket. Efterfølgende opbevares kun de sidste 4 cifre af kortnummeret og udløbsdatoen på kortet.

Er Boxers kortbetalingsløsning sikker?
Boxer anvender en betalingskort løsning fra Payex, som er godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder (PCI DSS – Payment Card Industry Data Security Standard). Payex er underlagt løbende kontrol for at sikre, at betalingskortløsningen altid overholder gældende sikkerhedsstandarder for kortbetaling.

Hvorfor skal jeg betale månedligt med automatisk kortbetaling?
Boxer har valgt, at alle kunder er på månedsbetaling. Eftersom automatisk kortbetaling er en gebyrfri løsning, vil du ikke blive påvirket af gebyrer i forbindelse med månedsfakturering.

Jeg har fået nyt betalingskort. Hvordan kan jeg ændre min kortbetaling, så det foregår på mit nye kort?
Du kan altid ændre eller afmelde din kortbetaling via Mine Sider.

Hvis jeg afmelder min kortbetaling, er mit abonnement så opsagt?
Nej, dette betyder blot, at du fremover vil modtage en papirfaktura på dit abonnement med et gebyr på kr. 35,- pr. faktura. Du kan efterfølgende tilmelde dig Betalingsservice eller tilmelde dig automatisk kortbetaling igen.

Hvis der ikke var dækning på min konto, og jeg nu har fået påmindelse på papir, betyder det så, at min automatiske kortbetaling er afmeldt?
Nej, men hvis du ikke betaler din påmindelse, vil vi automatisk lukke for dit signal jf. de generelle abonnementsbetingelser. Din tilmelding til automatisk kortbetaling vil fortsætte, indtil du selv afmelder den, og hvis du har betalt en påmindelse på papir, vil vi automatisk fortsætte med din automatiske kortbetaling næstkommende måned.

Skal jeg tilmelde mig automatisk kortbetaling ?
Nej, det er ikke tvunget at tilmelde sig automatisk kortbetaling, dette er blot en ekstra betalingsmulighed, som vi tilbyder de af vore kunder, som ønsker at benytte sig af muligheden for 0 kr. i gebyr. Tilmelder du dig ikke automatisk kortbetaling, fortsætter den betalingsmetode, som du allerede har valgt.

Afmeldes Betalingsservice, når jeg tilmelder mig automatisk kortbetaling?
Når du tilmelder dig automatisk kortbetaling, bliver din Betalingsserviceaftale automatisk sat i bero, men den vil stadigvæk fremgå af din Betalingsserviceoversigt i banken. Boxer har ikke adgang til Betalingsservice i din bank, og derfor skal du selv gå i din netbank eller kontakte din bank for at slette Boxer fra din Betalingsserviceoversigt. Så længe du er tilmeldt automatisk kortbetaling, vil Boxer ikke trække beløbet via din Betalingservice.

Får jeg besked, hvis mit betalingskort er udløbet ?
Som en ekstra service udsender vi en påmindelse til vores kunder om, at det tilmeldte betalingskort er ved at udløbe ca. 14 dage før udløbsdatoen. Så har du mulighed for at opdatere dine kortoplysninger i tide.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at fortsætte med at betale via Betalingsservice og ikke ønsker automatisk kortbetaling?
Så skal du intet foretage dig. Automatisk kortbetaling er blot et gratis alternativ til Betalingsservice.