Kanalsøgning

Det kan være nødvendigt at foretage en kanalsøgning, f.eks. når der lanceres nye kanaler, gamle kanaler forsvinder, eller du flytter til en anden del af landet.

Hvordan, du foretager din digitale kanalsøgning, afhænger af dit tv – altså hvilket mærke og hvilken model, du har.

Support tv

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 18.00

7033 2033

Sådan laver du en kanalsøgning

Vi har skitseret, hvordan man foretager en kanalsøgning på de meste solgte tv. Vi fortæller dig trin for trin, hvordan du skal gøre, og viser dig skærmbillederne:

Hvis dit tv ikke er med på listen, kan du se, hvordan kanalsøgningen skal foretages lige netop på dit tv i din tv-manual. Er du stadig i tvivl, bør du kontakte din tv-leverandør eller forsøge at finde mere hjælp på producentens hjemmeside.

BEMÆRK: Hvis du stadig oplever problemer efter en kanalsøgning, kan det hjælpe at nulstille/gendanne fabriksindstillinger på udstyret.

Bemærk

Kanalsøgningen skal foretages på det udstyr, hvor dit programkort er isat.

Det vil sige, at hvis du har en modtagerboks, så er det den, du skal foretage kanalsøgningen på, og hvis dit Boxer-kort sidder direkte i dit tv via et Boxer Tv-modul, så er det på tv'et, at du skal foretage kanalsøgningen.

Kanalsøgning på Sagemcom-bokse

På ældre Sagemcom-bokse kan du blive bedt om at indtaste en 4-cifret kode, når du en kanalsøgning/nulstilling. Hvis du har glemt din kode, kan du benytte denne kode: 0044.