Oprettelse og brug

Med Boxer Play har du mulighed for at se tv på computer, tablet eller smartphone og via Chromecast - både når du er hjemme eller på farten. Du kan se alle dine live tv-kanaler, som indgår i dit tv-abonnement samt otte nabolandskanaler.

Support tv

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 18.00

7033 2033

Sådan kommer du i gang

Start med at klikke på linket i den mail, som du har modtaget fra os, hvorefter du vil blive guidet igennem et oprettelsesflow. Du kan også klikke her for at aktivere din Boxer Play konto

  • Opret login - du skal bruge dit kundenummer og dit Boxer-kortnummer (du skal kun indtaste de første ti cifre af nummeret).
  • Download Boxer Play app i App Store eller Google Play. Du kan også benytte computeren via play.boxertv.dk.
  • Log ind på Boxer Play.

Registrer din enhed

Første gang du vil se tv med Boxer Play, skal du først registrere den enhed, du vil benytte. Klik på menuen øverst til venstre i Boxer Play app’en eller på computeren via play.boxertv.dk og vælg "LOG IND"

Når du har indtastet dit brugernavn (e-mail) og password, vil du blive bedt om at registrere din enhed. Vælg et navn fx ”Kirstines iPhone” og klik OK. Du er nu klar til at se tv med Boxer Play.

BEMÆRK: Du maks. tilknytte fem enheder til dit abonnement. Sørg derfor altid for at fjerne enheder, du ikke længere benytter.

Kom godt i gang med Boxer Play    Opret login til Boxer Play

Fjern registrerede enheder

Du kan selv let selv fjerne allerede registrerede enheder på app'en. Vi opfordrer til, at du altid fjerner enheder, som du ikke længere benytter.

Dette gøres ved at logge ind på en af dine registrerede enheder; på din smartphone, tablet eller computer. Når du er logget ind, klikker du på menuen øverst til venstre, vælger "MINE DETALJER" og derefter "Registrerede enheder"under "Håndter endheder". Her kan du vælge "Fjern" ud for den enhed, du ønsker at afregistrere.

BEMÆRK: Det er kun muligt at fjerne en enhed om måneden. Hvis du ønsker hjælp til at fjerne yderligere enheder, kan du kontakte vores support.

Boxer Play - mine detaler    Boxer Play - fjern enheder

Manglende e-mail i forbindelse med oprettelse

Hvis du ikke modtager en e-mail i forbindelse med oprettelsen, så prøv at tjekke om e-mailen ligger i din spam-mappe. Ellers er du velkommen til at kontakte Boxers kundeservice på tlf. 7033 2033.

 

Glemt kodeord

Klik på fanen "LOG IND" i Boxer Play menuen og derefter på "Glemt password?” Her kan du få tilsendt en e-mail med instruktioner om, hvor du kan nulstille din adgangskode.

 

Opdatering af Boxer Play

De fleste enheder er indstillet til automatisk at søge efter opdateringer. Men for at være helt sikker kan du i App Store/Google Play søge på "Boxer Play", så vil du finde den seneste version.

 

Dataforbrug

Ved brug af Boxer Play forbruges op til 1 GB data pr. time på smartphone/tablet og op til 3,5 GB data pr. time på computer og via Chromecast.

Tilbage til toppen