Opsætning af Boxer Bredbånd

Nedenfor kan du finde vejledning til, hvordan du kommer i gang med at bruge dit Boxer Bredbånd. Følg de fire punkter eller afspil video guiden for en mere udførlig vejledning.

Support bredbånd

Mandag - fredag: 09.00 -17.00
Weekend og helligdage: Lukket

7033 2033

Kom i gang

  • Åben pakken, der indeholder din router (HomeBox) og en række forskellige kabler.
  • Tilslut den ene ende af kablet med de små, grå stik til xDSL1-indgangen på routeren og den anden ende til dit internetstik i væggen.
  • Tilslut derefter den ene ende af kablet med de brede, gule stik til en af de gule indgange på routeren og den anden ende til din computer.
  • Tilslut til sidst strømadapteren til Power-indgangen på routeren og den anden ende til et strømstik. Din router starter nu op og er klar til brug, når både Power-, DSL1- og Internetlampen lyser.

 

Du skal godkende brugen af cookies til statistik for at kunne se denne video.
Du kan ændre dine cookie præferencer her

Ændring i opsætning af router (HomeBox)

Hvis du ønsker at foretage ændringer i opsætningen af din router (HomeBox), skal du logge ind i routeren. Det gøres ved at åbne en browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, Opera eller lignende) og indtaste følgende adresse: http://192.168.1.1. Dette kan først gøres, når power-lampen lyser fast på routeren.

Du har nu en række forskellige valgmuligheder – under Konfiguration kan du foretage opsætning af dit trådløse netværk og en række andre indstillinger.

Når du vælger et af menupunkterne ”Konfiguration”, ”Værktøjer” eller ”Administration”, bliver du bedt om at indtaste brugernavn og password. Du skal altid angive brugernavnet ”admin”. Passwordet finder du bag på din router sammen med dine trådløse netværksinformationer.