Flytning

Det er vigtigt at bestille flytning af din bredbåndsforbindelse i god tid. Hvis du bestiller 3-4 uger før din flyttedato, vil vi i langt de fleste tilfælde kunne sikre, at du er online første dag i dit nye hjem. Hvis der mangler installationer, kan du forvente en længere leveringstid.

Det er gratis at flytte din bredbåndsforbindelse. Såfremt der ikke findes brugbare installationer eller telefonstik på din nye adresse, er det dog nødvendigt med tekniker. Installation med tekniker koster 999 kr.

Meld flytning

Mandag - fredag: 8-17
Weekend og helligdage: Lukket

7033 2033

Gode råd til flytning af din bredbåndsforbindelse

  • Se efter telefonstik på din nye adresse. Så vi bedre kan vurdere om der er behov for tekniker for at kunne etablere Boxer Bredbånd.
  • Når du bestiller flytning, tjekker vi hvilken hastighed, vi kan levere på den nye adresse. Såfremt vi ikke kan levere, giver vi dig besked herom hurtigst muligt.
  • Så snart vi har fået svar fra vores underleverandør, sender vi dig en bekræftelse med en mere præcis måling af hvilken hastighed, du kan forvente at opnå og eventuel teknikertid.
  • Du modtager nyt bredbåndsudstyr med posten, som du selv skal tilslutte. Dit nuværende bredbåndsudstyr skal ikke returneres, men du kan i stedet aflevere det til genbrug hos nærmeste genbrugsstation.

Skal du overdrage eller overtage Bredbånd?

Ønsker du at overdrage eller overtage et bredbåndsabonnement, kræver det blot, at du udfylder en overdragelsesformular. Læs mere her