Flytning

Som Boxer-kunde er det nemt at flytte dit Boxer tv-abonnement med til din nye bolig. Du tager blot dit Boxer-kort og udstyr med til din nye bolig og melder flytning hos os.

Vi kan også hjælpe dig med installationen i din nye bolig, hvis du har brug for det.

Faktura og abonnement

Mandag - fredag: 09.00 -18.00
Weekend og helligdage: Lukket

7033 2033

Flytter du til en bolig med en fællesantenne?

Vær opmærksom på, at man ikke længere er tvunget til at benytte antenneforeningens valg af tv-leverandør. Man har frit valg og kan selv bestemme, da tilslutningspligten er ophævet, så du kan sagtens tage dit Boxer-abonnement med.

Har du brug for hjælp til tv-installation i din nye bolig?

Vi tilbyder dig en gratis antenneinstallation*, så du får det bedste tv-signal i din nye bolig. Så du slipper for at bekymre dig om den del.

Installatøren kommer ud i din nye bolig og måler dit tv-signal til dit primære tv og sikrer, at udstyret er tilsluttet og indstillet korrekt. Er der antenneudstyr i din nye bolig, der af en eller anden årsag er defekt eller forældet, så udskiftes antenneudstyret med nyt. Er der ikke antenne på den nye adresse, så monterer, justerer og tilslutter vi en ny antenne i max. 6 meters højde.

Og vi går ikke, før det virker!

Et godt tip

Hvis der er kabel eller parabol i dit nye hjem, kan du for det meste nemt skifte til Boxer, uden at der f.eks. skal bores i væggene, hvis du ønsker tv i de samme rum.

Flytning af Boxer Bredbånd

Har du Boxer Bredbånd, er det vigtigt at melde flytning til os i god tid, så vi kan nå at få etableret Boxer Bredbånd på din nye adresse. Læs mere her

*Vilkår for antenneinstallation
Er der allerede en antenne på din nye adresse, anvender vi den, hvis det er muligt. 

Har du brug for yderligere hjælp til installation af flere tv, længere kabel, højere antenne mm, kan dette tilkøbes. Det aftaler du med installatøren, som også kan oplyse dig om priser for at få klaret de ekstra ting.

Det får du med:

  • Vi monterer, justerer og tilslutter en ny antenne i max. 6 meters højde.
  • Vi trækker max. 15 meter kabel til 1 tv (inkl. en gennemføring via væg eller loft).
  • Vi tilslutter, foretager en kanalsøgning og opdaterer din modtagerboks eller dit Boxer Tv-modul.

Pris for antenneinstallation
Boxer Flex8 & Boxer Max: 0 kr.
Boxer Flex: 999 kr.
Boxer TV 2-kort, Mini, Boxer Mix og Boxer TV 2-pakken: 1.999 kr.

Tilbage til toppen