Skal du flytte?

Som Boxer-kunde er det nemt at flytte Boxer med til din nye bolig. Du tager blot dit Boxer-kort og udstyr med til din nye bolig og melder flytning hos os.

Flytter du til en bolig med en fællesantenne?

Vær opmærksom på, at man ikke længere er tvunget til at benytte antenneforeningens valg af tv-leverandør. Man har frit valg og kan selv bestemme, da tilslutningspligten er ophævet, så du kan sagtens tage dit Boxer-abonnement med.

Har du brug for hjælp til tv-installation i din nye bolig

Så kan vi tilbyde dig en gratis Antenneinstallation*, så du får det bedste signal til dit tv i din nye bolig, så du slipper for at bekymre dig om den del

Installatøren kommer ud i din nye bolig og måler dit tv-signal til dit primære tv og sikrer, at udstyret er tilsluttet og indstillet korrekt. Er der antenneudstyr i din nye bolig, der af en eller anden årsag er defekt eller forældet, så udskiftes antenneudstyret med nyt. Er der ikke antenne på den nye adresse, så monterer, justerer og tilslutter vi en ny antenne i max. 6 meters højde.

Og vi går ikke, før det virker! 

Vidste du at

Hvis der er kabel eller parabol i dit nye hjem, kan du for det meste nemt skifte til Boxer, uden at der f.eks. skal bores i væggene, hvis du ønsker fjernsyn i de samme rum.

*Vilkår for antenneinstallation
Er der allerede en antenne på din nye adresse, anvender vi den, hvis det er muligt. 

Har du brug for yderligere hjælp til installation af flere tv, længere kabel, højere antenne mm, kan dette tilkøbes. Det aftaler du med installatøren, som også kan oplyse dig om priser for at få klaret de ekstra ting.

Det får du med i en Antenneinstallation:

  • Vi monterer, justerer og tilslutter en ny antenne i max. 6 meters højde.
  • Vi trækker max. 15 meter kabel til 1 tv (inkl. en gennemføring via væg eller loft).
  • Vi tilslutter, foretager en kanalsøgning og opdaterer din modtagerboks eller dit Boxer Tv-modul.

Gælder ikke for kunder med Boxer TV 2-kort.