Driftsinformation og planlagte afbrydelser

Arbejdet med at vedligeholde tv-sendenettet vil i enkelte perioder kunne påvirke tv-signalet ved, at det er ude af drift. Der vil være tale om små forstyrrelser, og det vil i alle tilfælde ske på tidspunkter, der vil give mindst mulig gene for seerne.

Her på siden vil vi også informere, hvis der skulle være udfordringer med driften af Boxer Play.

Driftsinformation hos Boxer

Aktuel status

12/10: Problemer med Boxer Play og Chromecast

Pt. oplever nogle kunder problemer med at benytte Chromecast. Der arbejdes intenst på at rette fejlen hurtigst muligt. Vi beklager de gener det medfører.

OPDATERING 15/10: Der arbejdes fortsat på at løse problemet.

OPDATERING 16/10: Vi har foretaget nogle opdateringer på Boxer Play, som har løst problemerne for flere brugere. Vi erfarer dog, at flere af jer forsat har udfordringer, og vi knokler selvfølgelig videre på at få løst problemet for jer alle. Vi holder jer opdateret og beklager endnu engang ulejligheden!

OPDATERING 17/10: Vi arbejder forsat intenst på at få løst udfordringen med afspilning via Boxer Play app’en til Chromecast, men vi må desværre erkende, at vi ikke er mål endnu, og at flere af jer fortsat døjer med samme udfordringer.

I mellemtiden kan en alternativ løsning være at tilgå Boxer Play via en Google Chrome browser på en PC/MAC og herfra benytte cast-funktionen til at få vist programmet på jeres tv via Chromecast. Denne løsning lader nemlig ikke til at være påvirket af de nylige opdateringer. Vi tester dog også her fortsat videre.

Tilgå Boxer Play på PC/MAC: https://play.boxertv.dk/
BEMÆRK: Skal tilgås via Chrome browser, for at kunne caste til Chromecast.

Læs mere om hvordan man caster via Google Chrome:
https://support.google.com/chromecast/answer/3228332…


OPDATERING 18/10: Der er desværre stadig flere af jer, som oplever problemer med at benytte Chromecast-funktionen via jeres Boxer Play app. Det er vi utroligt kede af.

Vores leverandør af app’en arbejder fortsat på højtryk på at lokalisere og løse fejlen, men de har desværre endnu ikke fået helt hul igennem. De mener dog, at de kan konstatere, at fejlen skyldes en opdatering fra Google, som har ødelagt noget i vores setup. Derfor er udviklerne nu I dialog med Google for at se om de kan finde frem til hvad der præcis er gået galt – og ikke mindst få løst det så hurtigt som muligt.

Man kan, som tidligere beskrevet, bruge en Google Chrome browser til at Chromecaste, selvom kvaliteten desværre ikke er nær så god.

Vi sender en opdatering ud så snart der er nyt i sagen.

Mangler du tv-kanaler i sommerhuset?

Efter en længere periode uden tv i din fritidsbolig kan det forekomme, at du ikke kan se dine Boxer-kanaler pga. manglende opdateringer. Sådan afhjælper du problemet