Fakta om Boxer Bredbånd

Med Boxer Bredbånd får du det hurtigste internet, vi kan levere på din adresse. Den maksimale hastighed, vi leverer, er 100 Mbit/s download, og vi leverer kun Boxer Bredbånd, hvis du kan få minimum 2 Mbit/s download på din adresse. 

Gæld dig til flere muligheder

I dag kan du få Boxer Bredbånd via telefonstikket, men senere på året vil vi også kunne tilbyde bredbånd via kabel-tv-stikket, og senere lancerer vi bredbånd på fibernettet. Læs mere her

 

Boxer Bredbånd 

Teknologi ADSL2+/ VDSL2
Hastigheder
  • Hastigheden er minimum 2 Mbit/s download og 128 Kbit/s upload.
  • Download hastigheden kan variere i intervallet 2 Mbit/s til 100 Mbit/s afhængig af tekniske forhold.
  • Boxer Bredbånd leveres med ét trådpar, jf. særlige abonnementsvilkår for Boxer Bredbånd afsnit 3.3.
Dækning Boxer Bredbånd dækker 96 % af de danske hustande.
Leveringstid Typisk fra 3 dage til 5 uger.
Inkl. Trådløs router - Homebox (HGW4).
Pris

Abonnement: 239 kr./md. Prisen forudsætter automatisk kortbetaling. 

Mindstepris  Mindstepris: 239 kr. 

Den højest mulige internet hastighed, som Boxer kan levere

Boxer leverer bredbånd via telefonstikket baseret på enten ADSL2+ eller VDSL2 med ét trådpar.  Den maksimale hastighed, vi leverer, er 100 Mbit/s download, og vi leverer kun Boxer Bredbånd, hvis du kan få minimum 2 Mbit/s download på din adresse.

Det er ikke alle, der kan få den maksimale hastighed. I skemaet kan du se hvor hvor stor en procentdel af alle danske husstande, som kan modtage bredbånd i den angivne hastighed.

Du kan selv tjekke, hvilken hastighed vi kan levere på din adresse. Tjekket vil også blive foretaget i forbindelse med din bestilling.

Bredbånd og tv fra Boxer - sikker og stabil forbindelse

Router (HomeBox)

Den router, som du modtager, når du bestiller Boxer Bredbånd, giver dig både trådløst netværk, switch og firewall. Når du kobler routeren til, vil den få tildelt en offentlig ip-adresse (WAN IP), som enheder på netværket vil have udadtil, når de bevæger sig rundt på internettet.

Trådløst netværk

Det trådløse netværk (wi-fi) giver dig mulighed for at tilslutte enheder som mobil, tablet og/eller computer trådløst til dit netværk. Der kan tilsluttes enheder der understøtter 802.11 b/g/n standarderne. Den trådløse del er sat op med kryptering (WPA/WPA2), så behovet for opsætning holdes på et minimum. For at tilslutte trådløse enheder skal du kende routerens netværksnavn (SSID) samt netværksnøgle (WPA2). Disse oplysninger kan du altid finde på bagsiden af din router, og du kan frit ændre både netværksnavn og netværksnøgle.

Din router har to forskellige trådløse netværk, et på 2,4 Ghz og et på 5 Ghz frekvensbåndet. 2,4 Ghz-netværket kan benyttes af alle enheder – men hvis 5 Ghz-netværket er synlig, når du søger efter trådløse netværk, kan det være en fordel at vælge dette, da der vil være færre forstyrrelser i dette frekvensområde. F.eks, hvis du bor i tæt bebyggelse, så vil du med 5 Ghz-netværket opleve færre forstyrrelser fra andres trådløse netværk m.v. 

Switch

Switchen giver dig mulighed for at tilslutte flere computere eller andre enheder samtidigt til dit netværk ved hjælp af fire netværksporte (Ethernet) på bagsiden af routeren. Så hvis du ikke har mulighed for eller ikke ønsker at benytte det trådløse netværk, så kan du nemt og enkelt tilslutte flere enheder til dit netværk med kabel (LAN).

Firewall

I din router er der indbygget en firewall. Denne firewall beskytter computere på netværket imod hackerangreb og andre sikkerhedstrusler. Hvis man ser på en almindelig ubeskyttet forbindelse som en bygning, så er alle dørene (porte) åbne. Når man tilføjer en firewall til sin bygning, lukker man alle dørene (portene) på nær de døre man højst sandsynligt har brug for. Som standard er firewallen sat op til at lukke for alle porte, så du er bedst muligt beskyttet. Med en firewall undgår du derfor at uheldige ting sniger sig ind af bagdøren. Firewallen kan dog ikke erstatte sikkerhedssoftware på den enkelt computer, men er et supplement til den sikkerhed, du allerede benytter.

Tilbage til toppen