Boxer Bredbånd

Med Boxer som internetudbyder får du en sikker og stabil forbindelse, og der følger en trådløs router med. Du kan selv tjekke, hvilken hastighed du kan få på din adresse nedenfor.

Du bestiller Boxer Bredbånd sammen med dine tv-kanaler, og har du allerede en Boxer tv-pakke - eller har du bare brug for lidt hjælp - så ringer du bare til os.

Tjek hastighed

Indtast den adresse, som du ønsker Boxer Bredbånd leveret på, og se hvilken hastighed du kan forvente at opnå.

Ring og bestil

Mandag - fredag: 09:00 - 18:00 
Weekend og helligdage: Lukket

7033 4033

Den højest mulige internet hastighed, som Boxer kan levere

Boxer leverer bredbånd via telefonstikket baseret på enten ADSL2+ eller VDSL2 med ét trådpar.  Den maksimale hastighed, vi leverer, er 100 Mbit/s download, og vi leverer kun Boxer Bredbånd, hvis du kan få minimum 2 Mbit/s download på din adresse.

Det er ikke alle, der kan få den maksimale hastighed. I skemaet kan du se hvor hvor stor en procentdel af alle danske husstande, som kan modtage bredbånd i den angivne hastighed.

Du kan selv tjekke, hvilken hastighed vi kan levere på din adresse. Tjekket vil også blive foretaget i forbindelse med din bestilling.

Bredbånd og tv fra Boxer - sikker og stabil forbindelse

Har du brug for hjælp til din bestilling?

Ring 7033 4033 eller udfyld blanketten, så ringer vi til dig.

 

Er du allerede Boxer-kunde? Husk der er mulighed for selvbetjening på Mine Sider. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Kundeservice - se dine muligheder her

Tilbage til toppen