FÅ DE BEDSTE TV-KANALER

Premier League, Vild med Dans, Masterchef og topfilm i knivskarp HD-kvalitet. Hos Boxer får du alt det gode i vores tv-pakker. Foruden populære betalingskanaler som TV3, TV 2 og Kanal 4 kan du selvfølgelig også se alle DRs tv-kanaler med Boxer-udstyr. 

Med Boxer får du altid:

  • Frihed til at vælge selv
  • Enkle programpakker
  • Mulighed for at tage abonnementet med

DE MEST POPULÆRE TV-KANALER

Vi har samlet de mest populære tv-kanaler i Danmark. F.eks. får du masser af underholdning, sport, dokumentar og børne-tv med tv-pakken Boxer Max. Ønsker du en god og billig tv-pakke, så er Boxer Mini noget for dig. Her får du en lille håndfuld tv-kanaler, der dækker over et godt programudvalg. Der erogså vores knivskarpe HD-kanaler, som blot kræver, at du har HD-modtagerudstyr.

Tilbage til toppen

HD-kanaler

Med Boxers HD-kanaler får du en suveræn tv-oplevelse. Boxers HD-kanaler TV 2, TV 2 Film, TV3+, 6’eren, TV 2 Fri, Kanal 5 og TV3 Sport 1 er alle en del af vores tv-pakker. Det betyder, at hvis du har en kanal i din tv-pakke, som også findes i HD hos os, så kan du automatisk også se kanalen i HD-kvalitet, hvis du har HD-modtagerudstyr (DVB-T2).


Find din tv-løsning

Underholdning

Der er ikke noget bedre end en god film, et godt grin eller spændingen, når man venter på det næste afsnit af sin yndlingsserie. Vi har samlet en række tv-kanaler, der tilbyder det bedste underholdning til hele familien:  TV 2, DR1, TV 2 Charlie, TV 2 Fri, TV 2 Zulu, TV 2 Film, TV3, TV3+, TV3 Puls, Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, 7’eren, TLC, C More First, C More Series, TV4 Sverige, TV2 Norge og ZDF


Find din tv-løsning

Alverdens sport

                          

Med tv-kanalerne TV3+, 6’eren, CANAL9, CANAL8, ZDF og TV3 Sport 1 får du helt sikkert dækket dit sportsbehov. Foruden topfodbold og kampe fra Europas fodboldligaer, så får du adgang til de største sportsbegivenheder og en lang række andre sportsgrene. Og Kanal 5 er fodboldlandsholdets nye hjemmebane.


Find din tv-løsning

Nyheder og aktuelt

Til de nyhedsinteresserede og dem, der interesserer sig for verden omkring os, tilbyder vi Danmarks største og eneste 24-timers nyhedskanal TV 2 News. Her kan du følge lokale og verdensomspændende begivenheder helt tæt på – minut for minut. Er du til internationale nyheder i høj kvalitet, så tilbyder vi BBC World News, som også sender populære programmer og dokumentarer.


Find din tv-løsning

Dokumentar og kultur

Kan du lide at fordybe dig i nærværende dokumentar- og kulturprogrammer, så tilbyder vi tv-kanalerne DK4, Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, National Geographic, HISTORY, og DR K. Her kan du opleve natur og dokumentar, som kommer helt tæt på og kultur og historie, som giver plads til det brede billede af både dansk og udenlandsk historie og kultur.


Find din tv-løsning

Masser af musik

Du får tre kanaler, der er spækket med både dansk og internationalt musik. Du får den legendariske musik-kanal MTV og VH1, som sender musikvideoer, dokumentarer og koncerter fra 80'erne og frem til i dag samt Danmarks nye ungdomskanal, 7'eren.


Find din tv-løsning

Til børn og barnlige sjæle

Vi har samlet alle børnenes favorit tv-kanaler, der byder på mange timers underholdning. Med børne-kanaler som Disney Channel, Nickelodeon og Disney XD får børnene serveret tegnefilm og underholdningsprogrammer direkte i stuen. Herudover kan de blive udfordret i DR Ramasjang og DR Ultra, hvor værterne står klar med sjove lege og lærerige børneprogrammer.


Find din tv-løsning

Tilbage til toppen

Med Boxer-udstyr kan du se alle DRs kanaler

Der er lagt op til både underholdning, debatprogrammer, det bedste børne-tv og kulturprogrammer med DRs licens kanaler.

DR1 giver dig prisbelønnede danske tv-serier, dokumentar- og børneprogrammer. DR2 giver dig dansk tv bedste nyheds-, kultur- , historie- og debatprogrammer. DR K byder på det ypperste indenfor kulturprogrammer. DR3 har et stærkt fokus på dokumentar, humor, sport, fiktion og musik. Mens DR Ultra sørger for viden, comedy og ægte virkelighed for de 7-12 årige. DR Ramasjang er børnenes favorit tv kanal, med alle de kendte DR-figurer, som både underholder og lærer fra sig. 

Tilbage til toppen

Hjalp denne side dig?